98 Bossche bollen maken en beleving

Leer de geheimen van de Bossche bol kennen, tijdens de workshop. Je leert de kenmerkende chocoladefondant maken. Je voorziet zelf de soezen van een dikke laag chocolade, vervolgens kloppen we de slagroom en vullen de bollen. Alle tips en trucs krijg je te horen om zelf de Bossche bol te maken. Tijdens de workshop, krijg je koffie of thee én bezoek je ook de “Bossche bollen beleving”.  Waar in Nederland je ook komt, iedereen kent de Bossche Bol! Sterker nog, toeristen komen van heinde en verre naar Den Bosch voor dit stukje culinair erfgoed. Maar wat is nou het geheim van de Bossche Bol? Wat is de magie? De aantrekkingskracht? In het meest opgeklopte mini-museum ter wereld vertellen we alles over wat we over de Bossche Bol weten. Met een flinke dosis humor en een vleugje flauwekul. Maar vergeet niet: je steekt er ook nog wat van op, omdat (bijna) alles wat we opdissen waar is.  LET OP: Er is alleen een trap naar beneden, geen lift.

Locatie de Markt (Markt 1 5211 JV 's Hertogenbosch)
Datum 22-07-2024 (412)
Tijdstip 14.00 - 16.00
Begeleider Bakkers van Royal (stel een vraag over deze activiteit)
Prijs p.p. € 22.50
   
  U kunt op dit moment (nog) niet inschrijven voor activiteiten.
(De inschrijving opent op 11-05-2024 om 10:00 uur)

 

-->