Ons blog

Onderstaand een overzicht van onze laatste nieuwsberichten, nieuwe activiteiten en andere interessante wetenswaardigheden. Heeft u zelf een leuk nieuwtje of interessant bericht? Neem dan contact met ons op.

19/09/2021

muzikale middag in SCC De Helftheuvel

Accordeonvereniging La Bella Vita en het blaasorkest De Laatbloeiers

 Vorige jaar oktober hebben wij u een concert beloofd van de Accordeonvereniging La Bella Vita, helaas kon dat niet doorgaan i.v.m. Corona. Maar wat in het vat zit, verzuurd niet. Dus we gaan een nieuwe poging doen om u alsnog een muzikaal spektakel aan te bieden.

En niet alleen met accordeonmuziek, want ook het blaasorkest De Laatbloeiers gaan u verrassen met hun muzikale klanken.

Beide amateur-muziekverenigingen hebben hun roots in den Bosch en repeteren in het SCC de Helftheuvel.

La Bella Vita is een voortzetting van accordeonvereniging Blij leven. Momenteel hebben zij  14 leden en sinds september 2019 is Antoine van Wanrooij de dirigent.  Onder zijn leiding worden er klassieke muziekstukken, filmmuziek, maar ook meezingers met veel plezier gespeeld. De repetities worden altijd als een klein feestje ervaren door de leden en daarna natuurlijk lekker even na kletsen met een drankje. En natuurlijk is er niets mooier dan muziek te mogen delen met een enthousiast publiek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het orkest de Laatbloeiers bestaat al meer dan 40 jaar. De toehoorders onderhouden met mooie muziek is al die tijd ons motto. In het begin waren het nog simpele deuntjes (laatbloeiers),  maar inmiddels spelen  we muziek van pop tot rock. Van oorsprong komt de vereniging uit Engelen, maar het huidige ledenbestand komt vooral uit de regio den Bosch, van Oosterhout tot Veghel en zelfs van boven de Maas. Tijdens onze optredens her en der in den lande, spelen we altijd een gevarieerd programma. Onze dirigent Willem Minkels praat de muziekstukken op een luchtige manier aan elkaar, waardoor de muzikanten voldoende tijd hebben om het volgende te spelen stuk op de standaard te zetten. Bij het orkest staat muziek maken op nr 1, maar gezelligheid, vriendschap en waardering voor elkaar wordt net zo hoog aangeslagen. In de Corona periode hebben ook wij niet kunnen repeteren of optreden. Wij verheugen ons dan ook op een gezellig optreden en hopen dat de toehoorders na afloop kunnen zeggen “wat was dat  mooie en goeie muziek”.

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van dit bijzondere concert.

Zaterdag 16 oktober aanvang 14.00uur ( graag  15 minuten eerder aanwezig zijn)

Aanmelden via deze website.

Kosten € 5,= inclusief koffie/thee met wat lekkers.

Klik hier om u aan te melden.

< Terug naar het overzicht